Megújult a honlapunk

Örömmel értesítjük kedves vevõinket, az érdeklõdõket, idelátogatókat, hogy honlapunk megújult. A váltás már nagyon idõszerû volt. Bár a korábbi dizájn nem igényelte feltétlenül a váltást, a nehezen bõvíthetõ szerkezet azonban kikövetelte magának. Ugyanis a külsõ lecserélésével egy idõben a tartalom is bõvítésre került.

A tartalom megváltozása a honlap minden szintjét érintette, a lényegi újítás viszont az, hogy mostantól a friss információk rendszeresen rendelkezésre állnak majd, amelyeket a Hírek menüpont alatt érhetnek el. Legyen szó akár egy régiségkiállításon való részvételrõl (Antik Enteriõr, Art Fair), akár új tárgyak, bútorok, festmények érkezésérõl, vagy ezek feltöltésérõl a webboltba, vagy egyszerûen csak a nyitvatartási rend ideiglenes változásáról (pl. szabadság, decemberi nyitvatartás, stb.), a hírek itt mindig megtalálhatók.


A fenti szövegben utalás szintjén már esett szó a webboltról, az információ itt megerõsítésre kerül. Az ideális megoldás hosszas keresése után végre megvalósult, hogy az üzlet kínálatának egy része az interneten is elérhetõ legyen, ráadásul nem csak elérhetõk, de meg is vásárolhatók a feltöltésre kerülõ antik tárgyak.
Igyekszünk minél színesebb palettát megjeleníteni, kínálatunk, érdeklõdési körünk széles spektrumából minél többet megmutatni. Így festmények, grafikák, bútorok, ezüst tárgyak, szobrok, porcelán-, kerámia- és üveg tárgyak is fellelhetõek lesznek.

Remélem, hogy az új megjelenés, a kibõvített tartalom és az új szolgáltatások örömükre fognak szolgálni!