Webshop
Új tárgyak feltöltése
Használati útmutató


Webshop

Többféle megoldás elõkészítése és kipróbálása után örömmel jelenthetem be, hogy 2007. november 20-tól már az interneten is ízelítõt kaphatnak kínálatunkból. Sõt! Lehetõség nyílik arra, hogy a Vatera.hu online aukciós piactéren létrehozott webshopunkból közvetlenül is vásárolhassanak.
Az alábbi linkre kattintva új ablakban jelennek meg az internetre feltöltött, a Vatera portálján keresztül megvásárolható termékeink:

Tallér Antikvitás - Webshopunk a vaterán


Új tárgyak feltöltése

Az új mûtárgyak, régiségek feltöltése terveink szerint havi rendszerességgel zajlik majd, így mindig lesz pár új darab, amiért érdemes lesz visszatérni oldalunkra.

 

Remélem, hogy elégedetten veszik igénybe e szolgáltatásunkat is.
A Vaterára feltöltött tárgyaink az üzletben lévõ régiségek csak egy kis szeletét fedik le, ezért ha nem találnak köztük kedvükre valót, nyugodtan írjanak, vagy hívjanak, igyekszünk eleget tenni kéréseiknek!
Bízom benne, hamarosan üzletünkben is köszönthetjük Önöket, régi és új vevõinket!

 

Használati útmutató

Webshopunk linkjére (Tallér Antikvitás - Webshopunk a vaterán) kattintva minden feltöltött termékünk láthatóvá válik a képernyõ közepén.
Amennyiben az áttekinthetõség vagy a könnyebb kereshetõség érdekében rendszerezve, kategóriák szerint csoportosítva szeretné látni antik tárgyainkat, a következõk szerint kell eljárnia:

A képernyõ bal felsõ sarkában található "Antik, régiség" vagy "Gyûjtemény" menüpontra kattintva az egyes alkategóriákhoz juthat.

Az "Antik, régiség" menüpont alatt található többek között a "Porcelán", "Festmény", "Szobor", "Óra" csoport.

A "Gyûjtemény" kategória pedig a számunkra releváns "Érme, pénz, papírpénz" és "Jelvény, kitüntetés, jelkép" alkategóriákat tartalmazza.

Vagyis, ha csak a Zsolnay és Herendi manufaktúrák termékeire, vagy meisseni figurákra kíváncsi, a porcelán csoportot kell keresnie, amit az "Antik, régiség" menüpont "Porcelán" linkjére kattintva érhet el.

A tárgyak szabadon megtekinthetõek, vásárlás esetén azonban a Vatera.hu oldalán regisztrálni szükséges.
A regiszráció ingyenes.