Véget ért az Art Fair kiállítás

Kattintson a képre további fotókért!
November 25-én, este 19 órakor véget ért az elsõ Art Fair kiállítás és vásár.

A kiállításon való kifogástalan megjelenés érdekében idõt és energiát sem kímélve, de örömmel dolgoztunk. A tárgyak elõkészítése, szállítása, a stand kialakítása számunkra is nagy kihívást jelentett.

Reméljük, akik felkerestek bennünket, csak a kemény munka tökéletes eredményét, igényes kivitelét látták, és az elõzõ évekhez hasonlóan pozitív élményekkel gazdagodva távoztak standunkról.

Az eddig hozzánk eljutott visszajelzések és a helyszínen tapasztaltak alapján sikeresnek könyveljük el az idei megjelenésünket is.

Köszönjük barátainknak, partnereinknek, üzletünket a kiállításon felkeresõknek, hogy segítségükkel hozzájárultak - így már - közös sikereinkhez.

Amennyiben az Art Fair kiállítással, vagy konkrétan a standunkkal, jelenlétünkkel kapcsolatban lenne mondanivalója, véleménye, kérem írja meg az alábbi címre: info@tallerantik.hu
Minden visszajelzés nagyon hasznos számunkra! Elõre is köszönjük segítségét!

A kiállítás vasárnap esti befejezésével azonnal visszaköltöztünk üzletünkbe, a tárgyak kihelyezése, tisztítása folyamatosan zajlik, így elõreláthatólag szerdán már újból nyitva leszünk.

A fenti képre, vagy ide kattintva további fotókat láthat a kiállításunkról.